Yaq No Comments

To fit out newly acquired but very dated offices for large UK based insurance company.

Worked with client’s budget we decided to utilise the existing carpets and replace nosings on the stairs. Client wanted a clean open plan feel so we cleaned up the entrance, and created new kitchen with glass floor to ceiling glass partitioning, fitted out with new vinyl tiled flooring and a grey and white kitchen white crockery, and black and white tables and chairs complete the look.

Empty office

Empty office – before work started

New kitchen

Kitchen area

 

 

 

 

 

 

Boardroom

Boardroom

Reception area

Reception area

Glass partitioning

Glass partitioning

White workstations

White workstations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In the open plan offices, we installed 120 degree workstations personal storage and desk high cupboards, all in white with black edging and silver metalwork. Client wanted to operate a clean desk paperless look so we recommended desk mounted screens with management rails. The screens provide an acoustic solution for a large open space. The management rails support rail, mounted monitor arms and rail mounted filing trays kept screens and paperwork off the desks thereby enhancing the clean open plan feel. We built a board room using floor to ceiling glass partitioning and followed the theme through with white boardroom table with white edging. We created a simple filing system by creating an open filing/copier area with storage cupboards. To give the room some symmetry we installed offset floor to ceiling glass panels across the room.

“The office looks absolutely stunning and every visitor we have comments on it! Speaking as a man with no flair for interior design whatsoever, I really don’t know what I would have done without you.”  Adrian Hiley – Henderson Insurance Brokers Ltd

Have a look at our other projects >